Previous
Next

Alătură-te Ligii FSC!

Liga FSC este în căutare de noi vulpi dornice să-și dezvolte cunoștințele și să lege prietenii alături de echipa nostră prin realizarea celor mai interesante și creative proiecte!
Te invităm alături de noi într-o experiență frumoasă, de care suntem siguri că te vei bucura!
Together we can do great things!

Dacă și tu îți dorești să faci parte dintr-o echipă, să te dezvolți pe plan personal și profesional, cât și să ai ocazia ca vocea ta să fie auzită, Liga FSC te așteptă cu brațe deschise în familie!

Stay tuned for more!

Departamentul de PR & Imagine (PR & Imagine)

Departamentul de PR & Imagine este în căutare de noi forțe proaspete!

Acest departament se ocupă cu partea de redactare a textelor pe care le postează liga pe toate canalele de comunicare și totodată re- alizează și partea grafică în asociație, imaginile pe care le postam pe social media

Vulpea noastră trebuie sa aibă abilitatea de
a lucra in echipă, de a comunica informații și idei în mod clar, direct și creativ, de a promova Liga FSC și evenimentele organizației prin crearea de conținut și imagini.

Echipa este mereu aici pentru tine să te ajute la punerea in practică a responsabilităților unui specialist în relații publice.

Be our fox!

Departamentul de Human Resources (HR)

Departamentul de HR este în căutare de vulpi cu o capacitate bună de comunicare interumană, pentru a organiza cele mai reușite evenimente.

Departamentul se ocupă cu gestionarea resurselor umane din Ligă, organizează re- crutarea, teambuilding-urile, menține buna relație dintre membrii Ligii și organizațiile partenere, aplanează și mediază conflicte.

Vulpea noastră trebuie să aibă abilitatea de a lucra în echipă și a ajuta la consolidarea acesteia; creativă și implicată, gata mereu să sară în ajutor când este nevoie; dar mai ales, această vulpiță va fi înconjurată de oameni faini cu care va construi cele mai memorabile amintiri.

Vino în echipa Ligii FSC dacă îți dorești să îți dezvolți cunoștințele în domeniul HR.

All for one, and one for all!

Departamentul de Fundraising (FR)

   Departamentul de Fundraising este în căutare de vulpi pentru a ajuta la sponsorizarea și îmbunătățirea proiectelor Ligii FSC!

Departamentul de Fundraising se ocupă cu atragerea de fonduri pentru organizație prin sponsorizări sau chiar aplicarea pe diverse linii de finanțare. Mai exact realizează un research pentru a găsi companii pe care să le contacteze în privința sponsorizării ligii și a proiectelor pe care le realizează.

Vulpea noastră trebuie sa aibă abilitatea de a administra bani în mod responsabil, de a-și exprima punctul de vedere, de a negocia pentru a obține cel mai bun preț sau cea mai bună înțelegere prin determinarea de a folosi toate acestea în folosul Ligii FSC.

Dacă te regăsești în cele prezentate mai sus, atunci nu mai sta pe gânduri și alătură-te echipei!

Fii șireată ca o vulpe, nu-i lăsa să te inculpe!

Departamentul Educațional (EDU)

Departamentul Educațional are nevoie de tine pentru a păstra armonia din mediul universitar și pentru a reprezenta cât mai bine vocea studenților din facultatea din care facem parte.

Se ocupă de comunicarea dintre ligă și studenți. Mai exact, organizația face analize permanente în vederea eventualelor schimbări de regulamente sau diferitelor decizii luate în facultate/ universitate/ nivel național pe care le transmit studenților. Deoarece studenții pot să apeleze la Asociație când au probleme, acest departament trebuie să mențină comunicarea cu aceștia.

Vulpea noastră trebuie să aibă abilitatea de a fi la curent cu tot ce se întâmplă în universitate și în facultate; trebuie să fie eficientă, corectă, egală în relațiile cu cei din jur, cu simțul responsabilității ridicat, calități necesare pentru a crea un mediu cât mai favorabil tuturor studenților.

De asemenea, vulpița Departamentului Edu este prietenă cu
CDOS-ul și regulamentele, motiv pentru care nu este un secret faptul că mereu are răspunsuri la întrebări.

Dacă ești pregătit să te implici activ și să ajuți la bunăstarea studenților, atunci locul tău este în Departamentul Edu!

Join our team!